Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2015 god.

Zahtev Vlaške narodne stranke predsedniku Opštine Bor da podnese ostavku


Vlaška narodna stranka je 19 aprila 2016. uputila otvoreni zahtev predsedniku opštine Bor Živoradu Petroviću, da podnese ostavku. Ostavka do danas nije podneta.

Zbog  pretnji radnicima u javnim preduzećima i opštinskim službama, koja su očigledna i praktično javna , Vlaška narodna stranka smatra da je predsednik Opštine Bor, Živorad Petrović naneo je veliku štetu instituciji opštine i svim građanima, i zato je neminovna njegova ostavka. Tipičan primer je pretnja pojedincima u Opštinskoj turističkoj organizaciji da će ostati bez posla ukoliko ne odu na miting SNS, a da će njihova mesta biti popunjena istaknutim članovima SNS-a. Još gore je, ako je tačno, da audio snimak montiran, što su juče neki direktori u opštinskoj zgradi i potpisali. U ovom slučaju institucije države moraju da reaguju jer ovde postoje elementi krivičnog dela.  Ombudsman se već oglasio – rekao je dr Predrag Balašević konferenciji za medije Vlaške narodne stranke. On je takođe rekao da će odbornička grupa VNS-DSS u SO Bor zahtevati hitnu sednicu radi zahteva za ostavkom Živorada Petrovića. Tom zahtevu trebalo bi, podsetio je dr Balašević, da se pridruže i odbornici iz redova SNS-a jer je naneta šteta i sSrpskoj naprednoj stranci stranci i – najviše građanima.


Na konferenciji se čulo da će još neke stranke i pojedinci reagovati, jer neki najavljuju i tužbe redovom sudu, naročito ako je izvesno, rečeno je, što će uskoro biti dostupan i ceo audio-snimak.

Bor, 06.05.2016