Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2016 god.

Vlaška narodna stranka podržala listu "Šta radite bre Marko Bastać" na lokalnim izborima u Beogradu 4. marta 2018.god.


U ime Vlaške narodne stranke, njen predsednik dr Predrag Balašević podržao je listu kandidata za gradske odbornike „Šta radite bre - Marko Bastać“ .


 


Opšti razlog podrške je kritički stav liste Marka Bastaća  prema stanju u društvu i zalaganju za istinske korenite promene političkog sistema. Istinski demokratki stav izborne liste "Šta radite bre-Marko Bastać" dokazuju i kroz pozitivan pristup temi nacionalnih manjina i tretiranju njihovih problema, što se skoro nijedna od velikih partija koje sebe deklarišu kao prodemokratke ne usuđuju, ovo jasno dovodi u sumnju njihovo iskreno demokratsko opredeljenje.


Vodeći se opštim interesima građana Srbije i srpskog društva, a ne politikantskim kombinacijama i ličnim ciljevima, Vlaška narodna stranka smatra da je podrška Marku Bastaću podrška iskrenom borcu za demokratiju i boljitak ne samo u Beogradu već u celoj zemlji.  


"Osnovni motiv za ovakvu odluku gradskog odbora Vlaške demokratske stranke Srbije je zalaganje liste Marka Bastaća za formiranje kancelarije za nacionalne manjine na gradskom nivou. Takođe i insistiranje na uključivanju što većeg broja ljudi u proces odlučivanja na lokalnom nivou kroz obavezne referendume”, rekao je dr Predrag Balašević.


17.02.2018