Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VNS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Finansijski izveštaj za 2018 god.

Vlaška narodna stranka izlazi na lokalne izbore 2020. u Kučevu i Boljevcu


Vlaška narodna stranka izlazi na lokalne izbore u Kučevu i Boljevcu 21. juna 2020. Mada su izborni uslovi jako loši, Vlaška narodna stranka od osnivanja funkcioniše u veoma nepovoljnim okolnostima, te se sadašnje stanje po malo čemu razlikuje od prethodnih izbornih ciklusa. Jedina razlika je što su lošim izbornim uslovima sada zahvaćene i većinske opozicione partije, pa se generalno izborna situacija može proceniti kao lošija. Međutim u odnosu na poziciju VNS nema bitne razlike. U uslovima medijske blokade, pritisaka na naše aktiviste, i nedostatka finansija za najelementarnije potrebe stranačkog života, VNS smatra da ipak ne treba odustajati od borbe i dopustiti da zemlja sklizne u potpunu diktaturu.

Da bi se sprovodio program za koji se VNS zalaže, potrebno je da se ima učešće u političkom životi i vlasti. Zalaganje za potrebe vlaške zajednice neće doći ni od koga sa strane osim od pripadnika i političkih pedstavnika same zajednice. Zato je ova neprekidna borba neophodna.


 

 Predizborne aktivista VNS u Boljevcu za lokalne izbore 21. 6. 2020.


Vlaška narodna stranka izlazi samostalno na izbore u Boljevcu, dok u Kučevu ide u koaliciju sa Jedinstvenom Srbijom. Na koaliciju u Kučevu smo se odlučili pre svega zbog sličnih stavova sa Jedinstvanom Srbijom u odnosu na lokalne probleme Kučeva. Drugi razlog je bio nedostatak resursa VNS da se samostalno organizuje za lokalne izbore u Kučevu imajući u vidu loše izborne uslove.   


VNS izlazi na lokalne izbore u Kučevu sa strankom Jedinstvena Srbija.

(Fotografija - print screen - preuzeta sa www.ekucevo.rs)


Na listi za Kučevo se nalaze 31 kanditata za odbornika, od toga 13 žena. Prva na listi je studentkinja iz Kaone Kristina jovanović.

Lista za izbore u Boljevcu ima 25 Kandidata od toga 11 žena. Nosilac liste za Boljevac i kandidat VNS za predsednika opštine je Dejan Karabašević, diplomirani inžinjer elektrotehnike.Bor 5. 6. 2020.

Info VNS