Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-Program



VDSS na You Tube

Lokacije

-Statut



Fotogalerije

Adrese:

O nama





-Bor

-Kako smo i zašto nastali





-Zaječar

-Izbori 2012





-Boljevac

Dokumenta





-Kladovo

-Statut





-Svilajnac

-Program





-Žagubica

-Finansijski izveštaji





-Petrovac na Mlavi






-Negotin






-Kučevo






-Majdanpek






-Čuprija






-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2016 god.

Skupština Tolerancije Srbije, 10. decembar 2017god.


Desetog decembra u prepunoj sali Skupštine opštine Novi Beograd Tolerancija Srbije je imala svoju godišnju skupštinu.


Pored delegata Skupštini su prisustvolali gosti iz zemlje i inostranstva a medju njima su bili: Amir Reko predsednik političke organizacije Most 21 iz BIH, Predrag Balašević predsednik VNS, Robert  Karan predsednik GG Zajedno za Temerin, Janko Veselinović Pokret za Preokret, Nikola Sandulović predsenik Republikanske stranke, Dušan Prvulović direktor odbora za ljudska prava iz Negotina. U svom emotivnom obraćanju Amir Reko je govorio o svoj tragediji rata u BIH i koliko je taj rat doneo zla svim narodima na tom prostoru. Takodje smatra da politika mira, tolerancije i suživota svih naroda u BIH je jedini put u budućnost. Iz tog razloga je i on formirao političku organizaciju koja bi mogla aktivno da učestvuje u političkom životu BIH i da utiče na bitne odluke za sva tri naroda. Predrag Balašević predsednik VNS pozdravio je domaćine i goste, čestitao im na uspešnoj organizaciji skupštine i naveo je da se nada da će satradnja izmedje Tolerancije Srbije i Vlaške Narodne Stranke da se nastavi  da bude uspešna kao i do sada. Predsednik Toleranacije Srbije Jasminko Hadžisalihović  je u svom govoru rekao da je ovo treći put za Srbiju i da Tolerancija Srbije kao i Koalicija Tolerancija i da će se to pokazati na gradskim izborima u martu mesecu 2018 kada ova kolacija planira da izadje samostalno.


02.12.2017