Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VNS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2017 god.

 Sednica Predsedništva tolerancije u Temerinu 21. Juna 2018


U prostorijama Kluba Jugoslovena ''JugoSlaviša'' u Temerinu održan je sastanak predsedništva Koalicije ''Tolerancija'' (Vojvodjanski pokret, Stranka Crnogoroca, Vlaška narodna stranka, Bošnjačka gradjanska stranka i Tolerancija Srbije) na kome je analizirano do sada ostvareno, uradjeno i realizovano, odredjeni prioritetni ciljevi delovanja, dogovorene aktivnosti i definisane teme koje će Koalicija ''Tolerancija'' prezentovati u narednom periodu.Naglašena je potreba i spremnost Koalicije ''Tolerancija'' za saradnju sa svim drugim opozicionim političkim partijama, pokretima i udruženjima kojima je oslobadjanje Srbije od sadašnjeg zuluma vlasti prioritet, bez obzira na ideološke razlike koje postoje izmedju političkih organizacija u ovom trenutku, kao i potreba borbe za sve potlačene, izrabljene i obespravljene građane naše zemlje.


Delovanje Koalicije ''Tolerancija'' će i dalje biti transparentno i članstvo, kao i celokupna javnost, biće izveštavani putem službenih web stranica članica Koalicije, kao i na njihovim Facebook stranicama.


Na slici: Robert Karan, Marijana Ivovic Vukotic, Predrag Balašević, Jasminko Hadžisalibović i, naš domaćin, Slaviša Malinov


VNS Info

21.06.2018