Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VNS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Finansijski izveštaj za 2019 god. Ostali

Tolerancija Srbije: Tolerisanje nacionalizma u Srbiji i dalje nekažnjeno


Tolerancija Srbije kao građansko-manjinska politička organizacija u čijem se sastavu, osim više pokreta i udruženja građana, nalaze i Bošnjačka građanska stranka, Stranka Crnogoraca i Vlaška narodna stranka najoštrije osuđuje jučerašnjenapade  na Čedomira Jovanovića, predsednika LDP-a i našeg koalicionog partnera na izborima zakazanim za 21. jun 2020. godine.


 

 Prekid aktivnosti VNS usled Pandemije korona virusa SARS-CoV-2


Tolerancija Srbije kao deo izborne liste "Čedomir Jovanović - Koalicija za mir", smatra da sve ono što se juče događalo ispred Narodne skupštine Republike Srbije nije pravo lice Srbije, i da nikada biti neće. Zato pozivamo sve političke organizacije da osude nacionalističko skandiranje "Čedo, Šiptare" i na taj način dokažu da nisu na strani onih kojima je nepodnošljivo sve što nije srpsko, kao i svaka ideja tolerancije, mira i zajedništva.

Nažalost, predugo tolerisanje svakakvih izliva nacionalizma, dizanje tenzija i produbljivanje međunacionalnih razlika nas je  dovelo u situaciju da nekome padne na pamet da je postalo dozvoljeno nekažnjeno vređati svoje političke protivnike i najviše predstavnike zakonodavne vlasti čak i na nacionalnoj osnovi.

Čini nam se da je višedecenijska suluda kampanja zloupotrebe nacionalnih i verskih osećanja ljudi zarad političkih interesa pokazala i danas svoje rezultate, i nadamo se da će ovo biti lekcija da se sa takvom neodgovornom politikom prekine i raskrsti.

Preuzeto sa:Tolerancija Srbije


Bor 9. 3. 2020.

Info VNS