Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VNS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-Program



VDSS na You Tube

Lokacije

-Statut



Fotogalerije

Adrese:

O nama





-Bor

-Kako smo i zašto nastali





-Zaječar

-Izbori 2012





-Boljevac

Dokumenta





-Kladovo

-Statut





-Svilajnac

-Program





-Žagubica

-Finansijski izveštaji





-Petrovac na Mlavi






-Negotin






-Kučevo






-Majdanpek






-Čuprija






-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Finansijski izveštaj za 2019 god. Ostali

Vlaška narodna stranka izlazi na parlamentarne izbore 21. 6. 2020. u okviru "Koalicije za mir" okupljene oko LDP-a Čedomira Jovanovića


Koalicija za mir - Čedomir Jovanović predala je 5. 6. 2020.  u večernjim časovima, Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za parlamentarne izbore raspisane za 21. jun. Lista je predata nepostredno pre ponoći od strane Igora Živića.

Lider LDP Čedomir Jovanović je za Nova.rs izjavio da se dugo razmišljalo da li da se pristane na izbore i politiku koja je osuđena na neuspeh, međutim, kako je istakao, presudio je veliki osećaj odgovornosti.


 

 Predaja izborne liste "Koalicija za mir" 6. 6. 2020. (FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/bs - Print screen www.nova.rs)


Na listi se nalazi puno mladih ljudi koji su se istakli tokom gradske kampanje 2014., osnivači LDP-a. Na listi se nalaze i javne ličnosti poput  Marka Kljajevića, predsednika Sudskog veća koji je pokrenuo proces protiv ubica Zorana Đinđića, zatim Zorana Mijatovića koji je započeo borbu protiv ratnih zločinaca u Srbiji, kao i pripadnici svih  verskih, seksualnih i nacionalnih manjina”.

Na listi se takođe nalaze i kandidati za republički parlament Vlaške narodne stranke.

"Danas nije pitanje stranačkih procenata nego kako ćemo da rešavamo probleme u zemlji, rekao je on, dodajući da smo svi  mi za puteve ali priča o građenju auto-puteva u 21. veku je apsurdana.

“Naša zemlje je na strašnom gubitku, a mi ćemo voditi kampanju kakva u Srbiji do sada nije vođena”, istakao je lider LDP-a.

Bilbordi, spotovi … to je kampanja u kojoj nema mesta za istinu o Kosovu, evropskom tumaranju i to je kampanja koja pokazuje svo nerazumevanje sveta i vremena u kojem živimo, naglasio je Jovanović.“LDP je uvek bio ledolomac i vreme je potvrdilo svaki naš dosadanji stav”, zaključio je Jovanović. LDP izlazi  pod parolom “Odustaćemo nikad – u koaliciji za mir.


Izbornu listu "Čedomir Jovanović – KOALICIJA ZA MIR" čine:

-Liberalno demokratska partija,

-TOLERANCIJA Srbije,

-BOŠNjAČKA GRAĐANSKA STRANKA – BOŠNJAČKA GRAĐANSKA STRANKA,

-STRANKA CRNOGORACA,

-Vlaška narodna stranka – Partia neamului rumânesc,

-Liberalno demokratski pokret Vojvodine,

-UDRUŽENjE JUGOSLOVENA U SRBIJI,

-AMARO – Akciona mreža asocijacija i romskih organizacija,

-Udruženje građana “Rumuni Homolja”,

-Skaska- Udruženje građana iz Zrenjanina



Bor 6. 6. 2020.

Info VNS