Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2015 god.

Poseta rukovodstva opštinskog odbora Vlaške Narodne Stranke Petrovac sedištu VNS u Boru


U subotu 11.03.2016 god.u Boru u centrali stranke predsednik  Vlaške Narodne Stranke Predrag Balašević sa svojim saradnicima Miroslav Grujić predsednik Izvršnog Odbora i Nebojša Vasiljkanović sekretar, primili su rukovodstvo OO VNS Petrovac. Ispred petrovačkog odbora sastanku su prisustvovali Simeonović Ljubiša-predsednik, Rajković Miodrag-potpredsednik kao i pet članova odbora.Tema sastanka su bila aktuelna dešavanja u vlaškoj zajednici i pitanja vezana za predsedničke izbore u Srbiji. Predsednik Ljubiša Simeonović obavestio je predsednika stranke dr Predraga Balaševića o aktivnostima opštinskog odbora vezana za omasovljenje članstva u opštini Petrovac kao i formiranje novih mesnih odbora.

Sa druge strane, predsednik Balašević je upoznao prisutne sa temama o kojima se raspravljalo na sastanku sa delegacijom odbora za prekogranične rumune rumunskog parlamenta, koji su u februaru posetili Bor i imali sastanak sa prestavnicima Kongresa Vlaha Srbije u prostorijama Vlaške Narodne Stranke.

Imajući u vidu da jedna od tema sastanka bila vezana za predstojeće predsedničke izbore predsednik stranke je sa saradnicima izneo i modalitete na koji način VNS daje podršku predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću a sve u skladu sa odlukom predsedništva stranke od  29.01.2016.god.

12.03.2017