Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-Program



VDSS na You Tube

Lokacije

-Statut



Fotogalerije

Adrese:

O nama





-Bor

-Kako smo i zašto nastali





-Zaječar

-Izbori 2012





-Boljevac

Dokumenta





-Kladovo

-Statut





-Svilajnac

-Program





-Žagubica

-Finansijski izveštaji





-Petrovac na Mlavi






-Negotin






-Kučevo






-Majdanpek






-Čuprija






-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2016 god.

Završna konvencija MI ili ONI 2018. godine.

SPS ponovo pokazao svoje staljinističko lice pokušajem da onemogući konvenciju.  


Dana 27. februara 2018. godine u prostorijama doma kulture u Boru, u velikoj sali održana je završna konvencija predizborne koalicije "MI ili ONI ujedinjeni za Bor".Ova konvencija predstavlja završnicu kampanje u kojoj naša koalicija nastupa kao opozicija protiv aktuelne vlasti koja je uzurpacijom i zloupotrebom svih javnih resursa dovela Bor u jako teško stanje.


 


Aktuelna vlast predstavlja grupu ljudi koji su na vlasti skoro celu deceniju. Oni su više puta menjali poitičke stranke kako bi ostali na vlasti u Boru. Tokom tog vremena Opština je dovedena u tešku situaciju, a rezultati vladavine ove grupacije, koja je sada pod okriljem SNS-SPS, je katastrofalna. Zbog tako loših rezultata, i nemoći da izbore dobiju na fer i demokratski način, ova vlast pribegava metodama ucena, pretnji i pritisaka. Pokušaj onemogućavanja naše konvencije samo je jedan u nizu krajnjeg primitivizma koji aktuelna vlast primenjuje prema svojim građanima ne bi li ih tako odvratila od izlaska na izbore, ako već ne mogu da ih "ubede" da glasaju za njih.

Sala je dobijena predusretljivošću Opštinskog Samostalnog sindikata na čelu sa Radetom Filipovićem. Nemoralni pokušaj vladajuće koalicije da nam uskrati salu nije uspeo.

U nastojanju da nam se ne odobri sala naročito se istakao SPS pravdajući se da je to naređenje iz stranačkog vrha u Beogradu. Što nije ništa čudno obzirom na staljinističke metode iz prošlog veka kojim se takozvana Socijalistička partija Srbije, služi. Umesto promocije demokratije, tolerancije i mirne predizborne atmosfere, SPS se otovreno ponaša kao interesna grupacija sa ciljem da na štetu naroda zaštiti svoje finansijere. Činjenica je  da SPS nije jedini nadležan za deo Doma kulture gde su sindikati, socijalisti i SUBNOR dobili smo mogućnost da i naša politička grupacija ne bude sto odsto odstranjena iz svega što, u krajnjoj instanci, pripada svim građanima.

"Sinoć smo održali predizborni skup u Luki u hladnoj sali Doma kulture uz učešće lidera Narodne stranke Vuka Jeremića i nikome u tom selu nije palo na um da zameri bilo šta i bilo kome. U Boru je to, očigledno, drugačije. Verujemo da će narod glasati po savesti i to bi trebalo da bude cilj svih nas" – rekao je novinarima predsednik Vlaške narodne partije, dr Predrag Balašević uz veliku zahvalnost Opštinskom Samostalnom sindikatu na razumevanju.

Više o toku možete pročitati na linku ispod, kao i pogledati na priloženom video snimku

https://www.solarismediabor.rs/konvencija-mi-ili-oni-ovo-je-borba-za-slobodni-bor/

27.02.2018

Video snimak konvencije Bor Utorak 27 februara 2018 godine