Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2016 god.

Opoziciona koalicija „MI ili ONI – Ujedinjeni za Bor“  predala listu za lokalne izbore u Boru 2018 godine


Koalicija Narodne stranke, Demokratske stranke, Vlaške narodne stranke, Socijalidemokratije, Zajedno za Srbiju, Pokreta slobodnih građana i DSS-a predala je 1 januara 2018. godine opštinskoj izbornoj komisiji listu sa 1.127 poptisa. Na listi je svih 35 odborničkih kandidata.


 


"Mi nećemo da lažemo narod, želimo istinom da dođemo do izborne pobede. Mi ne damo da se prodaju nacionalna i narodna dobra bilo kome i budzašto, nego da ostanu u našim rukama. Ne damo RTB. Oni to hoće, i to je svakom građaninu kristalno jasno. Mi nećemo dozvoliti da nam deca odlaze za koru hleba u Poljsku, Slovačku, Češku; oni će raditi i zaraditi u svom gradu i svojoj zemlji. Oni rade drugačije. Očekujemo neravnopravnu kampanju u kojoj će vlast da koristiti sva sredstva i sve resurse, neće prezati ni od čega ni od koga. Mi nemamo te mogućnosti, niti nam je cilj da nelegalnim sredstvima dobijemo i jedan jedini glas. Verujem da je narod na našoj strani, jer ovo je možda i poslednja šansa da nešto najbolje promenimo i da se zauvek otrarasimo jednih te istih vlastodržaca" – izjavio je nocilac liste „MI ili ONI – Ujedinjeni za Bor“, Dragan Marković.


Ova ujedinjena politička grupacija – „MI ili ONI“ imaće broj 3 na opštinskoj izbornoj listi.


3. „MI ili ONI – Ujedinjeni za Bor“

02.02.2018