Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2015 god.

Lokalni izbori u Zaječaru 2017 - izborna lista naše koalicije Dveri-DSS-VNS


Poštovani posetioci, predstavljamo vam izbornu listu naše koalicije za lokalne izbore u Zaječaru 2017 godine.

Vlaška narodna stranka“ u Zaječaru izlazi na lokalne izbore u Zaječaru u okviru koalicije „Dveri-Demokratska stranka Srbije – Vlaška narodna stranka“. Lokalni izbori će biti održani 23. aprila ove godine.

Ovom prilikom molimo sve simpatizere i članove Vlaške Narodne Stranke da u što većem broju izađu na izbore i glasaju i da isto tako pozovu i druge zainteresovane da glasaju za našu koaliciju.

One koji trenutno nisu u zemlji ili su na dan izbora sprečeni da izađu na izbore molimo da podsete svoje neopredeljene poznanike, rođake i članove familije  i zamole ih da izađu na glasanje i glasaju za nas.

Takođe molimo internet fanove koji žele očuvanje vlaške kulture, sve one naše članove i simpatizere, kao i  Vlahe kojima biti vlah nešto znači, da u što većem broju posećuju naš "web-sajt", "facebook" stranicu, "twitter" nalog kao i "You Tube" kanal, i da dele tamo dostupan materijal, naročito sa prijateljima iz opštine Zaječar.

Molimo što veči broj lajkova za naše facebook postove kako bi informacije o našim predizbornim aktivnostima bile što više prisutne u javnosti.

Pomenutu listu podržalo je nešto preko 600 građana. Lista naše koalicije je je sedma po redu.

22.04.2017