Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2015 god.

Lokalni izbori u Zaječaru 2017


Vlaška narodna stranka“ u Zaječaru izlazi na lokalne izbore u Zaječaru u okviru koalicije „Dveri-Demokratska stranka Srbije – Vlaška narodna stranka“. Lokalni izbori će biti održani 23. aprila ove godine.

Ovom prilikom molimo sve simpatizere i članove Vlaške Narodne Stranke da u što većem broju izađu na izbore i glasaju i da isto tako pozovu i druge zainteresovane da glasaju za našu koaliciju.

One koji trenutno nisu u zemlji ili su na dan izbora sprečeni da izađu na izbore molimo da podsete svoje neopredeljene poznanike, rođake i članove familije  i zamole ih da izađu na glasanje i glasaju za nas.

Takođe molimo internet fanove koji žele očuvanje vlaške kulture, sve one naše članove i simpatizere, kao i  Vlahe kojima biti vlah nešto znači, da u što većem broju posećuju naš "web-sajt", "facebook" stranicu, "twitter" nalog kao i "You Tube" kanal, i da dele tamo dostupan materijal, naročito sa prijateljima iz opštine Zaječar.

Molimo što veči broj lajkova za naše facebook postove kako bi informacije o našim predizbornim aktivnostima bile što više prisutne u javnosti.

Miomir Đorđević, poverenik Vlaške Narodne Stranke za Zaječar i kandidat na koalicionoj listi, rekao je da je ovo prilika za vlašku nacionalnu manjinu da dobiju svog autentičnog predstavnika u lokalnoj vlasti.

Dejan Dimitrijević, predsednik Gradskog odbora „Dveri“ istakao je da lista ima 17 odborničkih kandidata, koji će se zalagati za „odlazak sadašnjih – nepovratak nekadašnjih rukovodioca grada“.

“Mora se nešto menjati na bolje. Mora se voditi računa o finansijama, sela i mesne zajednice moraju dobiti sredstva koja im pripadaju iz gradskog budžeta. Oni to godinama nisu dobijali, pa su zato prezaduženi“, izjavio je Dimitrijević.

Pomenutu listu podržalo je nešto preko 600 građana. Lista naše koalicije je je sedma po redu.

13.04.2017

Podelite sa prijatelima na internetu naše predizborne  propagandne kartice sa izbornim sloganima