Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2015 god.

KOALICIJA TOLERANCIJA: SVI NA IZBOREPredsedništvo Koalicije TOLERANCIJA (Vlaška Narodna Stranka, Stranka Crnogoraca, Bošnjačka Građanska Stranka, GG „Zajedno za naš Temerin“ i Tolerancija Srbije) je na sednici održanoj 30.03.2017. još jednom pozvalo svoje članove, simpatizere i sve građane Republike Srbije da u što većem broju izadju na predsedničkim izborima 02.04.2017. godine i na taj način spreče da režimski kandidat Aleksandar Vučić pobedi već u prvom krugu.

Takođe, Koalicija TOLERANCIJA još jednom apeluju na sve građane da, pre svega, podrže i na glasačkom listiću zaokruže opozicionog kandidata Vuka Jeremića, jer jedino on može u drugom krugu da porazi režimskog kandidata Aleksandra Vučića, zato što je jedini u stanju da budu ujedinjujući faktor većine opozicionih glasača u drugom krugu. Naravno, Vaš glas je i vaše pravo da raspolažete sa njim kako god želite i glasate za koga god hoćete, ali smatramo da je izuzetno važno da svi zajedno shvatimo da je ovo glasanje i naša obaveza da pametnom i racionalnom odlukom doprinesemo da se rešimo ovog nenarodnog režima. Zbog toga i pozivamo sve građane da već u prvom krugu podrže kandidata Vuka Jeremića, jer sva relevantna istraživanja i analize pokazuju da jedino on u drugom krugu može poraziti Aleksandra Vučića.   

Istovremeno, Koalicija TOLERANCIJA će, kao što smo to već i najavili, već pre prvog izbornog kruga izneti svoj stav da će podržati opozicione kandidate Sašu Jankovića, Luku Maksimovića i Sašu Radulovića, ukoliko oni budu opozicioni kandidati u drugom krugu. Već sada je jasno da je drugi krug predsedničkih izbora izvestan, i zato očekujemo da poput Vuka Jeremića i Saše Radulovića čujemo i od Saše Jankovića i ostalih opozicionih kandidata obećanje za podršku u drugom krugu zajedničkom kandidatu opozicije. Bez obzira na njihovu odluku, Kolicija Tolerancija će bezrezervno podržati nabrojane kandidate, dok će se o ostalim izjasniti ukoliko udju u drugi krug. Ono što je već sada poznato je da Koalicija Tolerancija neće ni u kom slučaju podržati Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja u drugom krugu.

Imaš izbor, izadji i glasaj. Važno je!

2 aprilazaokruži 2 za 2. krug

Srbija zna zakruži 2


30.03.2017