Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2016 god.

Izborna skupština Opštinskog odbora Kladovo 08.2017


U Kladovu 25.08.2017. u prostorijama zgrade bivšeg Komiteta Vlaška Narodna Stranka je održala izbornu skupštinu Opštinskog odbora Kladovo. Ispred rukovodstva stranke izboru opštinskog odbora prisustvovali su predsednik VNS Predrag Balaševic, predsednik Izvršnog odbora VNS Miroslav Grujić, predsednik političkog saveta VNS Dragiša Kostadinović i član predsedništva VNS Zaviša Žurž.Tom prilikom predsednik Balašević je upoznao članstvo u Kladovu o aktuelnim političkim dešavanjima u vlaškoj zajednici kao i aktuelnim temama vezano za rad stranke. Predsednik je izneo svoje zadovoljstvo da je nakon četiri godine povereništva izabran novi opštinski odbor. Ovo stranačko telo broji 15 članova. Na sastanku je dogovoreno da će novoizabrani članovi odbora na prvoj sednici koju će održati u septembru mesecu izabrati predsednika ,dva potpredsednika i sekretara.

Nakon završene skupštine OO VNS Kladovo održana je tribina na kojoj su prisustvovali protojerej stavrofor Priobalne Dakije rumunske pravoslavne crkve Bojan Aleksandrović i Generalni Konzul Rumunije u Zaječaru Marius Dilof. Tema tribine je bila položaj vlaške/rumunske zajednice u Srbiji kao i obeležavanje dana rumunskog/vlačkog jezika u vlaškoj zajednici.

Sastanci su protekli u odličnoj radnoj atmosferi sa puno optimizma i elana u vezi buduće konsolidacije i delovanja VNS u Kladovu.

02.09.2017