Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2015 god.

Izbori 2016- Uspeh Vlaške narodne stranke na lokalnim i onemogućavanje izlaska na republičke izbore

Na izborim 2016 godine, Vlaška narodna stranka učestvovala je na lokalnim izborima u 2 opštine istočne Srbije, Žagubici i Boljevcu. Na ovim izborima VNS je ostvarila zapažene rezultate i pored medijske blokade, nedostatka finansija za kampanju kao i zastrašivanja i pritisaka na njene aktiviste. Ovogodišnji izbori su u celini protekli u ne-fer atmosferi sa nizom incidenata od kojih su mnogi registrovani i o kojima su mediji izveštavali.

Na republičkim izborima VNS-u je bilo onemogućeno učešće, pošto je RIK odbacila listu "Tolerancija" na kojoj se nalazila i "Vlaška narodna stranka", uz prilično neuverljivo obrazloženje. Time je VNS bila izbačena iz izbornog procesa na republičkom nivou, ovo predstvalja nastavak opstrukcije koje srpske institucije sprovode prema Vlaškoj narodnoj stranci nakon niza sličnih spornih poteza poslednjih godina o kome smo već detaljno obaveštavali javnost.

Boljevac-Lokalni Izbori 2016- Osvojeno 4 mandata u lokalnoj skupštini opštine


Vlaška narodna stranka učestvovala je na lokalnim izborima u Boljevcu sa Demokratskom strankom Srbije na zajedničkoj listi pod nazivom "Zajedno za Boljevac -TO JE TO" pod rednim brojem 2. Nosioc liste je bio inženjer elektrotehnike Zoran Stanimirović. Sa osvojenih 4 mandata ostvaren je izuzetan rezultat uprkos činjenici da se kampanja vodila pod neravnopravnim uslovima i u ne-fer atmosferi.Žagubica-Lokalni Izbori 2016-Osvojen 1 mandat u lokalnoj skupštini opštine


Na lokalne izbore u Žagubici Vlaška narodna stranka učestvovala je na lokalnim izborima sa Pokretom socijalista na zajedničkoj listi pod rednim brojem 2. Zajednička lista osvojila je 5 mandata od čega jedan pripada Vlaškoj narodnoj stranci. Ovim rezulatom postignut je značajan uspeh na ovim lokalnim izborima obzirom na uslove  pod kojima sa vodila predizborna kampanja.


Republički izbori 2016 - Lista "Tolerancija" i Vlaška Narodna Stranka.

Vlaška narodna stranka planirala je izlazak na parlamentarne izbore na listi "Tolerancija" međutim bila je grubo sprečena zabranom izlaska od strane republičke izborne komisije uz veoma neuverljiva obrazloženja. Na listi tolerancija bili su "Crnogorska partija" , Aleksandar Odžić-Vojvođanska partija, Sandžačko raška partija, Udruženje roditelja nestalih beba "Udruženje za istinu i pravdu o bebama" i "Vlaška narodna stranka".