Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-ProgramVDSS na You Tube

Lokacije

-StatutFotogalerije

Adrese:

O nama

-Bor

-Kako smo i zašto nastali

-Zaječar

-Izbori 2012

-Boljevac

Dokumenta

-Kladovo

-Statut

-Svilajnac

-Program

-Žagubica

-Finansijski izveštaji

-Petrovac na Mlavi


-Negotin


-Kučevo


-Majdanpek


-Čuprija


-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2016 god.

Deseta sednica Predsedništva VNS


Vlaška Narodna  Stranka održala je 29 septembra desetu sednicu predsedništva u Boru. Na sedenicu predsedništva predsednik stranke podneo je izveštaj o radu u periodu izmedju dve sednice. Sumurajući prethodne aktivnosti treba napomenuti da je u toku leta i početkom jeseni rukovodstvo stranke obišlo većinu opštinskih odbora, Petrovac, Negotin, Boljevac, Cuprija Zaječar, Žagubica. Na tim sastancima u razgovoru sa članstvom analizirana je trenutna situacija u odborima stranke na terenu kao i prenete su najvnovije informacije o političkim dešavanjima un zajednici.Nakon toga delegacija predsedništva je prisustvovala na izbornoj skupštini O.O. Kladovo gde je izabran novi opštinski odbor. Takodje, predsednik VNS dr Predrag Balašević je prisustvovao sastanku organizacija Kongresa Vlaha Srbije u manastiru Malajnici. Predsednik VNS je sredinom septembra bio u delegaciji Kongesa Vlaha Srbije u poseti rumunskom Parlamentu i Senatu.

Jedna od tačaka dnevnog reda bila je odluka kojom je predsedništvo formiralo povereništvo stranke za grad Beograd. Za poverenika je izabran Milan Jovanovic iz Beograda. Osnivačku skupštinu gradskog odbora VNS za grad Beograd održaće se 05 novembra 2017.god.

08.10.2017